500 euro extra per maand bijverdienen met bloggen?

500 euro extra per maand bijverdienen met bloggen?

Wil jij graag per maand extra verdienen? en dan het liefst verdienen met bloggen? Zoek je een manier om vanuit huis wat extra bij te verdienen? Ben jij goed in schrijven en ben jij erg creatief? Dan is bloggen misschien wel de oplossing voor jou. Het kan vanuit huis, maar ook vanuit een internetcafé, of vanaf kantoor, maar je kan het ook al reizend doen. Wil jij graag rond reizen en een extraatje bijverdienen online? Dan is bloggen perfect voor jou.

Bloggen hoeft niet veel tijd te kosten. Je kan het in de avonduren doen naast je gewone baan of in de weekend uren. Je moet uiteraard wel een beetje creatief zijn, anders wordt het wel lastig. Maar je kan ook eerst veel andere blogs gaan lezen en je laten inspireren. Schrijf jouw ideeën op en maak een lijstje van interessante blog onderwerpen. Waar ga je over bloggen? Wordt het een fashionblog, een beautyblog, een foodblog, of fitnessblog? of ga je misschien voor een combinatie van verschillende dingen. Lifeofanartist.nl is bijoorbeeld een concept wat artiesten/creatievelingen wat meerdere onderwerpen bevat: fashion, beauty, writing, art & design en meer. Je kan dus voor zoiets gaan, maar je kan ook voor 1 bepaalde branche gaan en je daar volledig op focussen.

Het is niet gemakkelijk om met bloggen iets bij te verdienen, er komt namelijk veel bij kijken. Dus verwacht niet dat die 500 euro komt aanwaaien met een beetje bloggen. Het draait uiteindelijk allemaal om zoveel mogelijk bezoekers krijgen, hoe meer bezoekers, hoe meer geld je kan verdienen met bijvoorbeeld Adsense. UIteraard zijjn er ook andere manieren van geld verdienen met je blog. Je kan denken aan affiliate marketing of bijvoorbeeld gesponsorde blogposts. Hierbij blog je over een dienst of product van een ander bedrijf in ruil voor geld. Je kan ook denken aan cursussen geven of bijvoorbeeld e-books verkopen. Er zijn allerlei manieren van inkomsten met een blog.

WIl jij dus graag wat extra bijverdienen vanuit huis, anuit een internetcafe of al reizend? Denk dan aan het starten van een blog. Het hoeft niet moeilijk te zijn en het hoeft ook niet heel veel tijd te kosten.

Geef een reactie